sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tuliaisia ja muuta mukavaa


Käytiin tänään T:n vanhempien luona, olivat saaneet paluureissulla kadonneet matkatavaransa takaisin ja tuliaisiakin oli siis tiedossa. T sai didderidoon, jonkinlaisen Australialaisen perinnesoittimen, sekä bumerangin. Itse sain pienen kassin, jonka sisällä oli keittiöpyyhe sekä patalappu ja pienen pullon Australialaista viiniä. 


Laukussa on hyvä yksityiskohta, siinä lukee London ja on minin kuva, kysyinkin että missäs sitä sittenkin ollaan oltu kun piti kokonaan toisella puolella maapalloa olla ;)

Pyhä päätökseni lankavaraston suhteen ei taaskaan pitänyt, kun oltiin siellä T:n vanhemmilla, niin yhtäkkiä T:n äiti muisti että hänen on pitänyt näyttää T:n isän äidin hänelle joskus antamia lankoja ja keskeneräisiä projekteja. No nyssykkää oli jos jonkinlaista, osa langoista oli niin kammottavia että niitä en kyllä huolisi vaikkei muuta lankaa enää maanpäällä olisi (tai no vannomatta paras). Mutta potentiaalisia adoptiolankoja kyllä huomasin jos jonkinlaista ja pieni satsi tuli kotiin asti:


Pussi sisälsi ohuita puuvillalankoja ihanissa pastelliväreissä. Ihmettelen kyllä sitä että tuntui että suurinosa langoista oli ilman minkäänlaista vyötettä, että joko T:n mummovainaa on haalinut näitä jostain kirppiksiltä ym, taikka sitten ollut kova aloittelemaan lankakeriä ja kyllästymään tekemään projektia suhteellisen pian, sillä lankakerät olivat kaikki kuitenkin suhteellisen täysiä. Hauska ajatella että T:n mummollakin on ollut tapana jättää projekteja kesken. Mahtaakohan omat mahdolliset lapsenlapset joskus ihmetellä meikäläisen tekemättömiä töitä.

Löysin myös hauskan aarteen lankanyssäköistä:


Yritin googlata kyseistä lankaa ja löysin tiedon että jo ainakin 2006 kyseinen lanka on ollut lakkautettuna, eli ei mitään hajua että kuinka vanha tämäkin kerä mahtaa olla. Olen ajatellut että olisi mielenkiintoista ruveta keräilemään vanhoja lankavyötteitä eri aikakausilta ja tämä voisikin olla ensimmäinen lanka kokoelmaani. Itse lankaan en aijo koskea, pelkkä vilkaisu aiheuttaa kylmiä väreitä, tuota ei varmasti ole mukava neuloa.

Lopuksi vielä maailman ihanin pääsiäiskortti, jonka sain jo viimeviikolla äidiltäni:


P.s tunikan toinenkin helma on kohta valmis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti