maanantai 18. maaliskuuta 2013

Viikonlopun shoppailua

Herättiin T:n kanssa tänään jo seitsemältä, kun piti käydä auttelemassa T:n siskoa viemällä T:n vanhempien auto sinne että sisko sai vietyä lapset kerhoon helposti. Tietenkin herätessä väsytti, varsinkin kun viikonloppu meni töissä ja tuli nukuttua aika lyhyet yöunet lauantain ja sunnuntain välillä. T:n kaveri oli kylässä ja innostuttiin sitten vähän istumaan iltaa ja pojat saunoivat 3 tuntia!

No käytettiin sitten hyväksi aikainen herätys ja T lähti seuraksi keskustaan käymään, kävin etsiskelemässä tarvikkeita seuraavaan mielessä siintävään projektiin. Projektin  esittelen huomenna, sillä kamera on jo kiinni koneessa, enkä ehtinyt ottamaan kuvia tarvikkeista ja en ole vieläkään varma että miten tämän kameran saa poistettua turvallisesti irti koneesta. T yleensä auttaa minua kaikissa teknisissä jutuissa ja viimeksi kun vain nyppäsin kameran irti, niin se sekosi ja halusi vain tyhjentää koko muistikortin, onneksi sekoilu loppui kun siitä irroitti akun.

Viikonloppuna tuli siis oltua töissä ja tulipahan vähän shoppailtua ale lankoja, en vain voinut sitten vastustaa kiusausta, vaikkei olekkaan vielä mitään hajua että mitä langoista teen.



 Joku ihana huivi olisi kyllä ihana tehdä, koska tuo puro on 100% villaa, niin saattaisi kutittaa paidassa ym, mutta huivia käytän usein toisen vaatteen päällä, niin ei haittaisi tuo koostumus.

Suosin ehdottomasti tekeleissäni ennemmin puuvilla, keinokuitu taikka bambulankaa, sillä villa kutittaa mielestäni helposti esimerkiksi vaatteissa, tosin sukat saa olla melkein mitä tahansa materiaalia, niissä en koskaan ole huomannut pistelyä.

Huomenna saakin sitten rauhassa tehdä projektia kun on vapaapäivä ja T on menossa metsähommia tekemään, niin saa tappaa aikaa rauhassa. T välillä tuppaa nimittäin olemaan vähän mustasukkainen noille minun kutimilleni :)

Lopuksi vielä kuva hoidokista, joka asuu täällä T:n vanhemmilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti