maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillia Aprillia

Tänään on siis ollut aprillipäivä, aloitin jo eilen illalla miettimään että miten voisin yrittää aprillata T:tä ja äitiä. Heti aamusta esitin T:lle että mukamas puhelin soi ja siellä olisi äitini. Sanoin T:lle että äiti soitti että hänen autostaan on puhjennut rengas parinsadan metrin päässä meistä ja pitäisi nyt lähteä auttamaan häntä. Valitettavasti minulla on aika huono pokerinaama, joten purskahdin nauruun melkein välittömästi, tosin T hetken kuulemma uskoi tarinaani, sillä en vahingossakaan ollut muistuttanut hänelle että tänään on aprilli päivä :)

Äitiä taas yritin huijata että T:n auto hajosi keskelle ei mitään ja että hänen pitäisi tulla hakemaan meidät pois. Äiti ei mennyt kyllä yhtään halpaan vaan tajusi heti että tänään on aprilli päivä.

Muuten päivä sujuikin sitten ilman suurempia kepposteluja, käytiin T:n kanssa pyhän kunniaksi oikein ravintolassa syömässä kunnon pihvit, kyllä oli maha täynnä sen jälkeen.

Illalla sitten saunottiin ja olen yirittänyt viimeistellä toista keskeneräistä projektiani, jonka osa näyttää tältä:


Esittelen sen sitten kokonaisuudessaan kun tulee valmista, tämä on ehkä projekteistani se mistä olen kaikkein ylpein.

Lopuksi vielä hieman pääsiäisen satoa, on tullut syötyä muutama kinderi, minkä seurauksena on saatu melkein koko sarja kasaan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti