sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinkoista sunnuntaita!

Tänään tuli herättyä jo kahdeksalta aamulla ja tuntuu että vaikka mitä on saatu aikaiseksi, normaalisti kuitenkin heräillään vapaa viikonloppuna kymmenen aikoihin aamulla. Olen saanut muutettua unirytmiä muutenkin aikalailla viimeisen parin kuukauden aikana. Ennen oli tapana että nukuin iltavuoropäivinä ja vapaapäivinä ainakin kymmeneen ja tuntui ettei aika koskaan riitä mihinkään, niinpä tuo parempi osapuoli T ehdotti että mitä jos alkaisin pikkuhiljaa nousemaan aikaisemmin kuin normaalisti niin varmaan helpottaisi kummasti.

No sain sitten itseäni niskasta kiinni ja rupesin heräämään aina samaan aikaan kun T lähti töihin kahdeksaksi. Tietenkin aluksi väsytti kauheasti ja piti nukkua pienet päikkärit aina päivällä, mutta pian huomasin kuinka mukavaa on esimerkiksi iltavuoropäivinä herätä aikaisin aamulla kun ehtii ennen töitä neulomaan tai virkkaamaan rauhassa ja katselemaan päiväsarjoja telkkarista. Tuntuu että saa paljon enemmän aikaiseksi kuin mitä joskus ennen sai kun nukkui pitkään ja omituinen jatkuva väsymyskin on kadonnut, väsymys todennäköisesti johtui puhtaasti siitä että nukuin liikaa.

Tänään onkin sitten jo käyty T:n vanhemmilla syömässä ja nyt nautitaan vapaa-ajasta tämä ilta, huomenna aamulla taas töihin.

Työkaveri oli ostanut itselleen tablet tietokoneen ja pähkäili tuossa yksi ilta töissä että mistä saisi sille kivan pussukan johon sen laittaisi, siitä se idea sitten lähti. Vaikka työkaverilla onkin erikseen suojus tablettiin niin hän silti haluaa jotain mikä suojaa paremmin laukussa, joten tarjouduin virkkaamaan hänelle pussukan siihen. 

Ajattelin heti että langat voisin tilata netistä tapion kaupasta, josta olen jo kerran aikaisemmin tilannut ihania lankoja, joten facebookin välityksellä pidimme palaverin jonka tuloksena päädyimme tilaamaan paksua King Cotton lankaa, joka on puuvillaa ja akryyliä.

Perjantaina sitten kävin noutamassa paketin matkahuollosta, lyhyt toimitusaika oli, sillä keskiviikkona tilasin ja perjantaina langat oli jo perillä.


Pakettiin lipsahti mukaan myös samaa lankaa muutama kerä itselle kännykkä pussia sekä kamerapussukkaa varten :) Lisäksi tilasin vielä yhden vyyhdin pellavalankaa, sillä halusin tietää millaista se on ja olisiko siitä potentiaalia tehdä vaikka saunaan jokin tekstiili. Ongelmanahan tosiaan se että ideoita pursuaa koko ajan, mutta aika ei tahdo riittää kaikkien toteuttamiseen. 

Tässä kaikki tällä kertaa, ehkä kirjoitan seuraavaksi ongelmastani nimeltä lankahamstraus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti