perjantai 29. maaliskuuta 2013

Home sweet home

Meni sitten vähän sekaisin tämän viikon suunnitelmat, maanantai aamulla alettiin pakkaamaan tavaroita lähtöä varten, mutta päivän aikana selvisikin että T:n vanhemmat olivat myöhästymässä jatkolennolta Singaporessa, joten paluu siirtyikin vuorokaudella. No Tiistai aamulla heräsin kuitenkin aikaisin kun oli pitkästä aikaa kampaajalle aika ja nyt on ihana lyhyt polkka malli hiuksissa taas :)

Käsityöt oli kuitenkin jo pakattuna maanantai aamusta asti, joten tiistain jouduin sitten pitämään kässäpaastoa. Onneksi tiedossa oli että keskiviikkona ilmestyy uusi Novitan kesänumero, se helpotti hiukan vieroitusoireita.

Keskiviikkona sitten säntäsin heti kotiin (siis mun asuntoon) hakemaan kyseistä lehteä ja siellähän se oli. T:n kämpille kun päästiin pitkästä aikaa niin heti piti alkaa tutkailemaan, että mitä ihania juttuja tällä kertaa lehdestä löytyy. Hiukan olin ehkä pettynyt ohjeisiin, mutta kyllä muutama toteuttamiskelpoinen idea sieltä löytyi:



Ainakin tuollainen virkattuhuivi kiinnostaisi toteuttaa, lankaideakin on jo mielessä ja löytyisi omasta varastosta, niin saisi tuota varastoa vähän kevyemmäksi.

Täällä "kotona" odotti minua kiltisti talovahtiajan aikana parikin keskeneräistä työtä ja hieman olen saanut taas toista eteenpäin ja yritän saada nyt sen valmiiksi mahdollisimman pian päästäkseni toteuttamaan kaikkia ihania ideoita mitä mielessä on.

Projektina on siis Novitan Purobatik ja Miami langoista neulottu tunika, jonka ohje oli kevään Novitan lehdessä. Alkuperäinen tunika oli toteutettu 7-veljestä langasta, mutta pelkäsin että se alkaisi kutittamaan eikä sitä pystyisi käyttämään kesällä. Ottaessani kuvia tuosta tekeleestä, heräsi inspiraatio sitä kohtaan uudestaan, sillä huomasin että siitä saattaisikin tulla ihan kiva.

Takakappale on jo valmis:


Ja etupuoli jonkun matkaa tehtynä:


En jaksanut ruveta säätämään tuon raitalangan kanssa, joten raidat eivät tule osumaan kohdilleen etu- ja takapuolen kanssa, mutta ihan hauska taitaa tulla noinkin.

Lopuksi vielä hieman pääsiäiseen liittyvä kuva, ostin eilen töistä tarjouksesta itselleni kaksi tulppaanikimppua piristykseksi:


Nyt ruuanlaittoon, tiedossa makkaraa ja ranskalaisia, oikeen pääsiäis ruokaa, mutta näin vapaapäivänä täytyy päästä helpolla, varmasti huomenna sitten onkin jotain parempaa tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti