perjantai 22. maaliskuuta 2013

Veljekset kuin ilvekset (no ainakin melkein)

Taas on jääyt blogin kirjoittaminen vähiin pariksi päivää kun työt painaa päälle ja tuntuu että on taas sata rautaa tulessa.

Tiistai illalla sain siis aloiteltua tekemään suojapussia kännykälle ja keskiviikkona sain sitten vielä koristeltua ja viimeisteltyä sen, mielestäni tästä toisesta versiosta tuli paljon siistimpi kuin edeltäjästään, mutta tyytyväinen olen molempiin.

Tässä siis valmis lopputulos sekä molemmat työt vierekkäin:


Eilen tulikin sitten käytyä vähän ostoksilla aamulla, T meni käymään asioilla ja itsellä oli polttava tarve löytää vetoketjua seuraavaan työhön, onneksi heti ensimmäisessa kangaskaupassa missä kävin oli sopivia. Tuli sitten muutenkin tehtyä enemmän tai vähemmän heräteostoksia, mutta vaatteita ostin ainakin ihan tarpeeseen, sillä kaikki farkut alkaa olla puhki ja kahden viikon päästä oleviin isääidin hautajaisiin piti ostaa mustat vaatteet. Olen siis päättänyt osallistua, vaikka synttärit meneekin tavallaan pilalle, mutta eikö se niin mene että veri on vettä sakeampaa.

Lopuksi ajattelin vielä kertoa mitä tässä yksi päivä oli kolahtanut postiluukusta sisään:


Lahjakortti, millä saan lunastaa itselleni libricardin sivuilta pokkarin ilmaiseksi. Sain lahjakortin, sillä bongastin töissä muutama viikko sitten tarjouksen, jossa kolmen tolu taikka wcbreefin tuotteen ostaja sai ostoskuitin lähettämällä kirjalahjakortin. Kerrankin oli mielestäni houkutteleva tarjous, joten ajattelin että tolua ja wc:n pesuainetta tarvitsee kyllä aina. Olen vähän skeptinen näiden lahjojen suhteen, sillä joskus kun jotain on kerännyt niin on tullut ilmoitus että tuotteet ovat loppu, taikka että ne saa vasta puolen vuoden päästä. Joten nyt oli kyllä nopeaa toimintaa kun lahjakortti tuli alle viikossa.

Katsotaan saanko mitään aikaiseksi huomiseen mennessä, mutta ehkäpä kuitenkin jostain tikusta saan taas huomenna väännettyä asiaa, nyt pyykinpesuun ja töihin valmistautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti