sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ostoksia

Viikonloppu on mennyt töitä paiskiessa taas, eikä käsityörinamalla ole tapahtunut paljoakaan. Aamusta sain kyllä nauttia muiden askarteluista, kun kolme pientä noitaa ilmestyi ovelle virpomaan, onneksi T:n vanhemmat olivat ilmeisesti olleet ennen matkaa kaukoviisaita ja hommanneet kaappiin muutaman pääsiäismunan noidille, joten oli jopa jotain mitä antaa. Kauniita oksia olivat mielestäni tytöt jaksaneet tehdä, sillä välillä näkee aivan kauheita tekeleitä, joissa on tasan yksi sulka tms ja pieni pajunkissan oksa.


Virpomispalkkansa olivat kyllä pienet noidat näillä oksilla ansainneet :)
Torstaina tuli, niin kuin aiemmin jo kerroinkin, käytyä shoppailemassa, mukaan tarttui jo kauan kirjakaupassa katselemani kirja: Virkkaa ja koukkua keittiöön. Erityisesti tuo koukkuamis osuus kiinnostaa, sillä en ole ennen sitä kokeillut ja kiinnostuin ideasta jo sykysyllä nähtyäni jossain kauniin koukutun huivin ohjeen. Jostain pienestä, kuten patalapusta voisi siis olla hyvä aloittaa. Koukkuamiskoukutikin on jo kaapissa syksyisen innostuksen ansiosta.


Ja Tiimarista tarttui vielä mukaan muistikirja, kerrankin löysin versioin, missä ei ole viivoja, vaan ihan tyhjät sivut. Mielestäni muistikirjaan on kivempi tuhertaa jotain kun ei ole viivoja tiellä :)


Ja perjantaina tarttui vielä Prismasta mukaan seuraavat kapistukset:


Prymin bambuiset virkkuukoukut. Jotakin oli pakko saada palkkioksi, kun en sortunut ostamaan Novita Tivoli ja Pirtelö lankoja, vaikka bongasinkin ne uutuutena Prisman lankahyllystä. Muutaman kerän jo kumpaakin nimittäin tilasin Novitan verkkokaupasta aiemmin ja kohta kaappiin ei yksinkertaisesti enää mahdu enempää lankoja.

Täytyykin ehkä tästä mennä perehtymään enemmän tuohon Virkkaa ja Koukkua keittiöön kirjaan, jos tulisi hyvin uni. Huomenna taas vasta iltavuoroon, mutta aamulla pitäisi pistää tavaroita kasaan kun talovahdin hommat loppuu tiistaina ja aikalailla olen onnistunut tavaroita viljelemään ympäriinsä. Kaikki rakkaat käsityötarvikkeet tarvitsee ainakin muistaa ottaa..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti