keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Melkein mutta ei aivan

Tänään olen ahkeroinut tuon pussukan suhteen, periaatteessa se on nyt valmis, mutta vielä puuttuu koristelu, jonka toivottavasti saisin aikaiseksi tehdä huomenna. Toivottavasti koko on oikea ja työkaverin tabletti mahtuu siihen, en millään jaksaisi sitä enää alkaa muokata.Tarkoitus on vielä leikata vanhoista farkuista siihen kuvioita koristeeksi, vielä on vähän harkinnassa että minkälaisia. Saas nähdä miten niiden kuvioiden kiinnittäminen sujuu, sillä ompelukoneeseen en koske, joten käsipelillä mennään. Haasteita tuotti tänään jo tuon pussukan lankojen päättely, kun iso kanavaneula on T:n luona, joten jouduin suht pienisilmäisellä terävällä neulalla langat päättelemään ja otti kyllä aivoon kun homma takkusi ja kunnolla. 

Onneksi illalla tuli televisiosta Greyn Anatomia, jonka aikana tuo päättely ei tuntunut niin kurjalta. Greyn Anatomia on ehdottomasti suosikki sarjani ja omistan sen  kaikki tuotantokaudet dvd-bokseilla. Greyn Anatomian kanssa minulle kävi vähän samalla tavalla kuin virkkauksenkin kanssa, ensiksi en oikein innostunut siitä, mutta kerran kokeiltuaan ei pysty enää lopettamaan. Vasta kesällä 2009 kun nelonen lähetti Greyn Anatomian ensimmäisen ja toisen tuotantokauden uusinta, katsoin sarjaa ensimmäistä kertaa vannottuani ensiksi että kyseistä sarjaa en kyllä rupea seuraamaan. Mutta minkäs teet, tässä ollaan.

Muuten tänään onkin ollut suhteellisen rento päivä, käytiin pienellä kävelyllä T:n kanssa ihastelemassa ihanaa kevät aurinkoa, tosin kylmä tuuli sai meidät kääntymään aika nopeasti takaisin, mutta vähän sentään ehdittiin ihastella maalaismaisemia.


 Ja hyvä tuuri sen kun jatkuu, isänäidin hautajaiset pidettäisiin nyt sitten huhtikuun alussa, sopivasti juuri minun syntymäpäivänäni, no töistä on ainakin jo valmiiksi vapaata kun olin suunnitellut silloin viettäväni synttäreitäni. Harkinnassa on kuitenkin vielä että osallistunko vai enkö, päätös on vaikea, mutta onhan tässä vielä aikaa miettiä.

Nyt kuitenkin loppuun vähän mieskauneutta..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti