torstai 11. huhtikuuta 2013

Ahkerointia

Tänään päivä alkoi koulutuksella, oltiin työkaverin kanssa veikkauksen koulutuksessa, joka liittyi urheilupeleihin, tuli paljon tietoa niistä. Nyt sitten osataan jääkiekon MM-kisojen lähestyessä alkaa myymään asiakkaille vedonlyöntipelejä ja tekemään teemoja niihin liittyen. Muussa kuin ammatillisessa mielessä ei nuo kisat voisi vähempää kiinnostaa, onneksi on nyt telkkari makuuhuoneessakin T:n luona niin voin sitten katsella siellä mitä haluan kun T katsoo jääkiekkoa. Olenkin suunnitellut tekeväni jonkun "MM-kisatyön" kisojen aikana kun varmasti leskeydyn niiden ajaksi  niin ehtii tekemään paljon :)

Pitkästä aikaa on tullut jotakin valmiiksikin käsityörintamalla, ihana tunne kun ei ole mitään keskeneräisiä töitä roikkumassa ja saa rauhassa ideoida seuraavaa työtä. Tunikan sain tänään valmiiksi, neulottu osuus oli jo eilen valmiina, mutta tänään kokosin kappaleet yhteen ja päättelin langat, tuo viimeistely on aina yhtä vastenmielistä. Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen verrattuna siihen millä motivaatiolla tuota tunikaa loppujen lopuksi tein, alussa olin todella innostunut siitä, mutta loppua kohden motivaatio laski kuin lehmän häntä, varsinkin alaosa oli aika suuri töinen kun sai koko ajan olla seuraamassa mallikaaviota.

Tässä vielä valmis työ:


Eilen sain myös inspiraation Novitan facebook sivujen kautta, siellä oli idea että frilla langasta voi virkata myös korin. Työ osui loistavaan saumaan kun mietin jotain pientä välityötä ja lankavarastossa oli kaksi kerää tuota ällötyslankaa. En tiedä miksi syksyllä ostin 2 kerää tuota frillaa, taisi vain olla niin ihanan väristä, mutta itse niitä huiveja inhoan yli kaiken. 

Tänään sitten aloin virkkailemaan Novitan tuubikorin ohjeella tuosta pientä koria ja tuli mielestäni ihan nätti:


Vähän on vääristyneet värit tuossa kuvassa, mutta ilman salamaa tuli kauhean suhruinen ja epätarkka kuva:


Ensimmäinen kori, jonka olen virkannut ja näitä voisi ehkä tehdä vielä joskus lisää :)

Ja eikun suunnittelemaan seuraavaa työtä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti