lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lauantai illan huumaa

Tänään on jo täysi työpäivä ahkeroitu ja puoli kuusi aamulla herätty, millään ei olisi töihin kiinnostanut mennä kun olisi niin kiva ollut jäädä kotiin katselemaan lauantain uusintasarjoja telkkarista ja neulomaan uutta ihanaa projektiani.

Edellisessä postauksessa esitelty kori meni pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä luokse "tuliaisiksi" kun kävin siellä eilen kahvilla. Jostain kumman syystä sekä T että veljeni pitivät koria hattuna ja pistivät sen päähänsä heti nähtyään sen. Ehkä pitäisikin ruveta hattu suunnittelijaksi :)

Häkellyin eilen täysin kun kännykkä piippasi tekstaria että olisi lähikaupassa paketti noudettavissa. Muistin toki että olin keskiviikkona tilannut Novitalta uuden kesäkäsityöt lehden, mutta luulin että se ilmestyisikin vasta 16.4, joten en todellakaan odottanut sitä niin nopeasti saapuvaksi.Järkeilin asian niin että ilmeisesti lehti ilmestyy kauppoihin 16.4, mutta Novitan klubiin kun kuuluu niin sai sitten tilattua ikäänkuin ennakkoon kyseisen lehden (?)


Mitään kovin ihmeellisiä ohjeita ei lehdessä ole, mutta ehkä pitää siihen paneutua paremmin sitten lähempänä kesää. Eilen nimittäin vain nopeasti selailin mallit läpi.

Uutta projektia tosiaan pukkaa, ohjeen otin Novita kesä 2012 lehdestä malli nro 13 ja lankana on Novitan Kaste lanka, alkuperäinen ohje on kyllä Tennesee langalle, mutta sitä ei taida enää mistään saada, ainakaan kivoja värejä. Vähän tuo Kaste lanka on ehkä muovisen oloista, mutta tarkoituksena on siis tehdä pieni bolero kesäksi hartioita suojaamaan ja peittämään pahimmat allit.


Ihanaa tuo mallineule, en ole koskaan oikein osannut tehdä pitsineuletta, mutta tämä aukesi aika helposti ja on helppo muistaa niin ei tarvitse koka ajan kytätä ohjetta. Mallineule on käytännössä kierros langankiertoja ja kavennuksia vuorotellen ja sileää neuletta pari kierrosta aina välissä Toivottavasti olisi käytössäkin mukava pitää eikä tuo Kaste langan muovisuus tuntuisi.

Tässä vielä parempaa kuvaa siitä mitä olen tähän mennessä saanut aikaiseksi, eilen siis aloitin kyseisen työn:


Pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä olivat miettineet että mitä ostaisivat minulle syntympäpäivälahjaksi, aluksi oli kuulemma ollut mielessä ostaa jotain neulontaan liittyvää, mutta päätyivätkin sitten tähän:


En ole varma että onko tuolla jokin oikea käyttötarkoitus, mutta sen voi kuulemma itse maalata mieleisekseen mukana olevilla väreillä :) Ehkä perehdyn siihen jonain vapaapäivänä paremmin.

Nyt sormet syyhyävät taas hirveästi jatkamaan tuota boleroa, T tosin saa varmaan kohta hermoromahduksen kun koko ajan täytyy näprätä jotain :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti