maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantai

Viikonloppu hurahti kuin itsestään, lauantai meni siellä isänäidin hautajaisissa ja paluumatkalla poikettiin vielä T:n enon luona. Lauantaina oli myös syntymäpäiväni, harvoin sitä hautajaisissa kukaan tulee onnittelemaan, uusi kokemus sekin. Illalla olin kyllä aivan loppu kun kotiin päästiin, lasilliset kuohuvaa juotiin T:n kanssa ja sitten mentiinkin nukkumaan.

Sain T:ltä aivan ihanan synttärilahjan, joskin vähän arvasin mitä hän oli hommaamassa:


R2-D2 kahvikuppi, olen aina ollut suuri R2-D2 fani, lapsena kun katselin ensimmäisiä Star Warsseja ihastuin tähän sympaattiseen robottiin ja nyt minulla on sitten ihan ikioma sellainen. :)

Sain myös T:n enolta hauskan Fingerpori tiskirätin, ihastelin heidän keittiönhanan päällä olevaa rättiä ja T:n enon vaimo kertoi tilanneensa niitä enemmänkin jostain netistä ja niin sain sitten omani hänen varastostaan. Nyt kelpaa sitten pyyhkiä keittiössä pintoja kun on hieno rätti :) Toisena rättinä keittössä roikkuu jouluna virkkaamani bamburätti, joka on kyllä osoittautunut hyväksi ja kunhan itse saisi aikaiseksi niin voisi tehdä muutaman lisää.


Ja rikoin taas itselleni asettamaani langanosto kieltoa, tänne on avattu pieni poistomyymälä ja oli pakko käydä katsastamassa että mitä sieltä löytyy. Heti ensimmäiseksi silmiin osui kaksi laari halpoja poistolankoja, tosin suurin osa oli niin kamalia ettei niitä tullut edes harkittua, mutta jotain tarttui mukaankin:


Aika kamalia ovat nämäkin, mutta väri oli niin ihana että pakko oli taas saada omaan varastoon tälläisiä, jos vaikka johonkin työhön käyttäisi efektilankana. 

Nyt täytyy varmasti ruveta valmistautumaan töihin lähtöön, viikonloppuna ei tullut paljoa mitään käsitöitä tehtyä, mutta jos nyt viikolla saisi taas jotakin aikaiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti