lauantai 7. syyskuuta 2013

Ensimmäinen SNY-paketti

Eiliseen postaukseeni lankojen värjäyksestä oli salainen neuleystäväni kommentoinut että paketti on lähetetty tiistaina ja että toivottavasti se on tullut perille.. No kauhea paniikki iski heti, sillä en ollut saanut vielä mitään pakettikorttia, tekstaria tms. ja ehdittiin jo molemman ystäväni kanssa hätääntyä että onko paketti kenties kadonnut matkalla? Mutta heti kun olin laittanut että en ole vielä mitään ilmoitusta saanut, niin eikös pakettiautomaatista tule viestiä että paketti on saapunut :)

Malttamattomana jouduin sitten odottelemaan että T tulisi kotiin ja päästäisiin paketti hakemaan, sillä pakettiautomaatti sijaitsee lähellä työpaikkaani ja sinne on meiltä kotoa kuitenkin jonkin verran matkaa. Valitsin siksi kyseisen pakettiautomaatin, että voin tarvittaessa noutaa paketin vaikka töiden jälkeen nopeasti, mikäli viesti sattuisi tulemaan vaikka kesken työpäivän :)

No pakettiautomaatille sitten päästiin ja oli ensimmäinen kerta kun sieltä noudin paketin, olin kyllä positiivisesti yllättynyt automaatin helppokäyttöisyydestä, aijon myös lähettää omat pakettini jatkossa sen kautta.

Tälläinen paketti sieltä sitten paljastui:


Pisti kyllä hymyilyttämään tuo pakkaus ja T:n kanssa mietittiin että mitä jos ystäväni onkin ollut hajamielinen ja kauppareissulla vahingossa lähettänyt minulle piirakat ja pistänyt minun paketin pakastimeen? No ei nyt sentään ollut niin käynyt ja sain kyllä inspiraatiota tuosta paketista, sillä olen itse pähkäillyt että millaisessa pakkauksessa lähettäisin oman pakettini ja tuollainenhan on juuri kätevän kokoinen..:) Tosin ihan samanlaisessa paketissa en taida oman ystäväni pakettia lähettää, etten vain paljastu.. Mutta ystävälle plussaa hauskasta ideasta :)

Ei kuitenkaan taida pelkän pakkauksen esitteleminen riittää, vaan täytyihän se paketti avata heti kun kotiin pääsi ja vautsi mitä kaikkea ihanaa siellä oli!!


Paketti sisälsi neljä ihanan raikkaan väristä red heart lankakerää, maraboun suklaata (tainnut ystävä käydä vakoilemassa mua kaupassa kun tiesi että tuo juuri on mun lemppari?), käsirasvaa, virkkuukoukun, mustikkateetä, kirjeen sekä tuollaisen hauskan kukkakaavan. Hetken pähkäilin että mikä ihme tuo kukkahärpäke on, mutta avattuani sen ja katsottuani ohjetta tajusin että sehän on kaavakukkanen, jonka avulla voi tehdä hienoja hörhelökukkia jostain kankaasta. Ajattelinkin kokeilla tuota kukkajuttua piakkoin, sillä yksi hiuspanta voisi tarvita vähän tuunausta ja olisi hauska kokeilla tuollaista kun en ole ennen tuollaiseen törmännyt :) Niin ja tuo pieni enkeli meinasi unohtua! Oikein ihana pieni koriste :)

Ystäväni oli kirjeessä vihjannut että langat voisi käyttää esimerkiksi amigurumeihin ja siitä se ajatus sitten lähtikin.. Kunhan saisin muutaman kierroksen vielä tuota minttumaarihuivia tehtyä että saa sen pääteltyä niin sitten vaan ideoimaan..:)

Mutta suuri kiitos ihanalle ystävälleni paketista! Oli mieluinen ja pidin siitä kovasti!




7 kommenttia:

  1. Onneksi paketti löysi tiensä perille ja oli sinulle mieluinen. Minusta on turhaa ostaa Postin paketteja. Yritän aina kierrättää mahdollisuuksien mukaan ja siksi säästä sopivia pakkausmatskuja, kun kohdalle osuu. Sattuipas osuvasti, että suklaa on sun lemppari. Ensitiedoissa kerroit pitäväsi Marabousta. Ostin just ton suklaan, kun oli uutuus.
    - Salainen neuleystäväsi, 8 -

    VastaaPoista
  2. Vau, miten runsaan paketin olet saanut!

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka ihana paketti! ja pakkauksen kierrätyksestä vielä plussaa.

    VastaaPoista
  4. Jopas oletkin saanut runsaan ja kivan paketin :)

    VastaaPoista
  5. Kierrätys on paketeissa hieno idea ja tämä laatikko on aikas herkullinen valinta! Sain itse kerran sähkökynttilälaatikon, sisällään ihanaa lankaa, mutta kyllä ensin ihmettelin mitä kummaa, sähkökynttelikkö! Hauska kepponen siis, tämä laatikkoleikki. Kivasti syksyn väripalettia laatikkosi sisältö sitten onkin.

    VastaaPoista
  6. ja tällä keinollahan voisi salakuljettaa niitä kiellettyjä lankaostoksia kotiin..;) jos parempipuolisko kysyy että mitäs tossa paketissa on, niin vastaa vaan että piirakoita pakkaseen..;) mutta oli kyllä kivasti teeman mukainen paketti ja ihana kaikin puolin!

    VastaaPoista
  7. Ihana paketti ja langoissa mahtavat värit =)

    VastaaPoista