torstai 19. syyskuuta 2013

Sny-postia :)

Syksy on sitten alkanut oikein rytinällä pitkän lämpimän jakson jälkeen. Tälläkin viikolla olen ollut tiistaina ja keskiviikkona iltavuorossa ja jotenkin tuntuu siltä, ettei aikaa ole millään tarpeeksi mihinkään. Tiistainakin lähdin sitten synkin mielin töihin ja toivoin edes jotain pientä valon pilkahdusta. No tuon valonpilkahduksen sainkin nopeammin kuin odotin.

Minulla on tapana käydä postilaatikolla juuri ennen iltavuoroon lähtöä ja tiistaina siellä laskujen lisäksi odottokin kirje Salaiselta neuleystävältäni, olin aivan innoissani! Kävelin lyhyen matkan bussipysäkille kirje kädessäni ja bussia odottaessani avasin sen. Kirjeessä oli ihana käsin kirjoitettu kirje ja pieni "selviytymispaketti":
Selviytymispaketissa oli tuollaisia erilaisia pieniä lankoja, 2 pientä nepparia, 2 hakaneulaa ja 2 nappia :) Tämä pääseekin laukkuun jos tulee joskus yllätyksiä reissussa. Olin kyllä niin otettu taas tästä pienestä muistamisesta. :)

Tänään ei ehdi enempää kirjoittelemaan, mutta huomenna on vapaapäivä ja luvassa ehkäpä Sny:ni toivoma postaus..;)

Kiitos ihanalle Sny:lle, joka tuo piristystä tämän pimeyden keskelle.3 kommenttia:

 1. Kiva, että posti löysi perille ja onnistuin piristämään päivääsi. Varohan sitten sormiasi, kun työnnät käden laukkuusi, sillä pussissa on myös silmäneula.
  - Salainen neuleystäväsi, 8 -

  VastaaPoista
 2. Hih, veikeä selviytymispakkaus.

  VastaaPoista
 3. Nämä tämän kaltaiset yllätykset ovat ihan parhaita :)

  VastaaPoista