tiistai 27. elokuuta 2013

Sairastuvalta päivää!

Nyt se sitten iski! Nimittäin joku pöpö, joka saa kurkun kipeäksi ja turpoamaan, sunnuntaina alkoi jo ensimmäiset oireet kipeällä kurkulla ja päänsäryllä. Sinnittelin kuitenkin sekä sunnuntain että maanantain töissä, mutta tänään aamulla oli pakko luovuttaa, aamusta heti vaan työterveyslääkärille ja kolmen päivän sairasloma.

Koko päivä on mennyt sängyssä makoillessa, ei vaan ole voimia tehdä yhtään mitään. T onneksi tuli hetki sitten kotiin ja lähti metsästämään ruokaa nälkäiselle naiselleen (lue: hesburgerin autokaistalle). Vaikka olisin kuinka kipeä niin silti pitää jotain käsityöaiheista tehdä, vaikka sitten lukemisen muodossa:


Ostin tämän kirjan ja sen jatko-osan jo kesän alussa kirjakaupan alennusmyynnistä, mutta lukemaan olen sitä vasta nyt ehtinyt. Mukava hyvän tuulen kirja taitaa olla ja tietenkin sen täytyy olla hyvä kun kirja kertoo lankakaupan pitäjästä ja hänen ystävistään..:)

Kun T tuli kotiin, kirkastui koko päivä ankeasta sairaspäivästä täydelliseksi. T toi nimittäin postin tullessaan ja siellähän oli kaksi ihanaa juttua minulle! 

Salaiselta neuleystävältäni tuli kortti:Ylemmässä kuvassa on kuvattuna kuori, missä kortti tuli (ihanan syksyinen, meillä on melkein samanlaisia sieniä pihassa) ja alempana itse kortti. Ihana käsin tehty kortti, jossa on suorastaan valloittava vaaleanpunainen sydän! 

Salainen ystäväni tiedusteli minulta että jos minulla olisi joitakin toiveita pakettien suhteen ja siihen kysymykseen vastaankin seuraavasti: Rakastan yllätyksiä ja parhaimpia yllätyksiä ovat ne, joista ei edes itse tiennyt pitävänsä ennen kuin sellaisen saa! Eli rohkeasti saa käyttää mielikuvitusta yms. pakettien teossa, minulla ei oikeastaan ole mitään inhokki juttuja.

Lisäksi posti toi mukanaan jotain muutakin..


Kool-aid värit saapuivat! Tilasin useamman pussin jokaista väriä, sillä luin jostain että saadakseen aikaan vahvoja värejä, pitää yleensä käyttää useampi pussi per värjäyskerta. Nämä tuoksuivatkin jo niin ihanilta että heti tekisi mieleni alkaa kokeilla näitä, mutta taidampa vaan tyytyä vielä sairastamaan.

Kohta varmasti jo urhea mieskin tuo tälle nälkäiselle naaraalleen ruokaa :)

1 kommentti:

  1. Hyvä, että kortti löysi tiensä perille.
    Mielenkiinnolla jään odottamaan, minkänäköisiä lankoja esittelet värjäyksen jäljiltä.
    Muista levätä ja juoda paljon. Toivottavasti paranet pian!
    - Salainen neuleystäväsi, 8 -

    VastaaPoista