keskiviikko 21. elokuuta 2013

Back in business

Niin se kesä vaan vierähti ohi ja blogi on näköjään nukkunut kesäunta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö käsityörintamalla olisi tapahtunut yhtä sun toista. Päinvastoin, innostus alkaa taas nousemaan kun ilmat kylmenee ja illat pimenee.

Toukokuussa touhusin terassin rakentamisesta ja valmishan siitä sitten tuli ja on kyllä hieno ja iso, muutaman kerran ollaan kesällä grillailtu oikein kunnon herkkuateriat ja nautittu kauniista keleistä. Mutta silti tuntuu ettei kesällä taaskaan saanut aikaiseksi mitään mitä piti. Kaikki baden baden tuolissa löhöämiset jäivät kun lomat meni muutto puuhissa :)Nyt olen siis heinäkuun alusta asunut T:n kanssa kimpassa ja ainakaan toistaiseksi emme ole tappaneet toisiamme taikka tehneet toisiamme hulluiksi, iltaisin katsomme telkkaria, minä neulon taikka virkkaan ja T on ja möllöttää. Tosin välillä poden huonoa omaatuntoa siitä että keskityn vain neuleisiini enkä huomioi T:tä tarpeeksi. 

Blogia päivitän nyt senkin vuoksi että tuli lähdettyä Sny syksy 2013 kierrokselle mukaan ja täällä blogissa sitten esittelen kaikkia kivoja juttuja ja paketteja mitä saan, lähettämiäni paketteja en voi tietenkään paljastaa ennen kierroksen loppua etten vain vahingossa paljastu ystävälleni :) Olen todella täpinöissäni tästä sny jutusta, sillä rakastan hyviä yllätyksiä ja varsinkin jos ne liittyvät johonkin käsillä tekemiseen. 

Aiemmin esittelemäni bolero tuli valmiiksi tuossa kesällä, tosin en tiedä kuinka monta virhettä sen tekemisessä tein, mutta lopputulos näyttää tältä :


Vähän hämärä ja suhmurainen kuva, mutta tuosta nyt saa jonkinlaisen käsityksen siitä että millainen tuli, tosin alaosan pitsineule resori ei oikein näy, mutta muuten bolerosta tuli kyllä ihan käytännöllinen ja hyvä.

Olen myös muutaman muun työn saanut aikaiseksi kesällä tehtyä, mutta esittelen ne sitten myöhemmin.

Tällä hetkellä työn alla on elämäni ensimmäinen neulottu pitsihuivi: http://www.ullaneule.net/0207/ohjeet_minttumaari.html Olen kyllä kokenut tuon työn erittäin haastavaksi ja aloituksenkin jouduin purkamaan ainakin kolmeen kertaan kun ensin luin kaaviota väärin ja sitten en vain oikein ymmärtänyt ohjetta. Vieläkään en oikein ymmärrä ohjetta, mutta olen tehnyt vain niin kuin hyvältä tuntuu ja ainakin toistaiseksi näyttää ihan hyvälle, saas vaan nähdä että kuinka monta kertaa joudun purkamaan kun siirryn kakkos kaaviosta kolmanteen, innolla odottaen..

Nyt alan suunnittelemaan salaisen neuleystäväni muistamista ja mitä kaikkea kivaa hänelle keksisin.

2 kommenttia:

 1. Hei uusi ystäväni!
  Täällä olen tutustumassa blogiisi. Jospa löytyisi jotain vinkkiä postikorttiin.
  Olen täällä aivan yhtä täpinöissäni, kuin sinäkin.
  Toivon sinulle antoisaa SNY- syksyä.
  - Salainen neuleystäväsi, 8 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukavaa että kommentoit tänne heti.. :) blogi on tosiaan ollut vähän tauolla, mutta nyt on taas aikaa päivittää tätä..:) täältä saat varmasti vinkkejä siitä mistä pidän..:)

   Poista