sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Marraskuun Sny paketti

Keskiviikkoinen lupaamani inventaario postaus julkaistaankin huomenna, sillä tuli hieman aikatauluongelmia enkä ole vielä ehtinyt saada postausta täysin valmiiksi.

Sen sijaan ajattelin postata tänään marraskuun sny paketista. Olin tänään nimittäin aivan ihmeissäni kun käytiin T:n kanssa postilaatikolla hakemassa aamulehteä, lehden ja mainosten lisäksi laatikossa oli nimittäin Snyltäni paketti! Aika ihmeellistä että se on nyt viikonlopun aikana sinne ilmestynyt, sillä eilen aamulla se ei ainakaan siellä ollut!

No pakkohan paketti oli heti avata kun sen sain.. Ja sisältö oli aivan ihana taas!Ylempänä on kuva paketista vielä avaamattomana ja alapuolella sitten sisältö. Paketista paljastui 3 kerää regian my first regia lankaa, watsa-kahvia, neljä tuikkua ( värit sopivat ihanasti yhteen edellisten tuikkujen kanssa), mittanauha (aina häviksissä), silmukanpidikkeitä, kerroslaskimia, silmukkamerkkejä, puikkomittari, purkkaa ja kirjanmerkki (?). Ihana tilpehööripaketti ja kahvi pääsee heti huomen aamulla testiin! Kerron sitten huomenna inventaariopostauksen yhteydessä että millaista oli :)

Noista langoista voisin tehdä sukat eräälle ihanalle pikkuprinsessalle :)

2 kommenttia:

  1. Kiva, että marraskuun paketti on onnellisesti perillä ja että on mieluinen sinulle. Laihdutustasi ajatellen lähetin kahvia ja purkkaa. Ne sopii laihduttajalle. Tuo on tosiaan kirjanmerkki, jota minä käytin korttina.
    - Salainen neuleystäväsi, 8 -

    VastaaPoista