torstai 10. lokakuuta 2013

Lokakuun SNY paketti

Sain eilen tiedon, että taas pitäisi olla paketti haettavissa postissa salaiselta neuleystävältäni ja pitihän se sitten eilen jo heti hakea, vaikka tänään taas vasta ehdinkin siitä bloggailemaan :)

Vähän on ollut hiljaista täällä blogissa, mutta ei vain ole ollut mitään mistä kirjoittaa, sillä iski purkoosi... Nuo kaverille tulevat sukat meinaan eivät ole tulleet valmiiksi ihan suunnitelmien mukaan. Eivät ole elämäni ensimmäiset kirjoneulesukat, mutta johtuneeko sitten magic loop tekniikasta vai mistä, mutta kun olin ensimmäisen kerran neulonut kantapäät jo, huomasin etteivät sukat mahdu millään jalkaan. Kirjoneule oli ilmeisesti liian kireää ja ajattelin että vika korjaantuisi purkaamalla kummankin sukan kantapäät ja yrittämällä uudestaan. No tuumasta toimeen ja purkamaan, vaan kun olin tehnyt kantapäät vähän toisella tavalla, niin huomasin taas että silti on liian kireetä. Hermothan siinä meni ja purin koko sukat ja aloitin huomattavasti isommalla silmukkamäärällä uudestaan kokonaan alusta ja nyt vihdoin ja viimein kantapään teon jälkeen ne jopa mahtuvat jalkaan! Jee! Vielä vähän vartta ja sitten esittelemään tuotosta.

Itseasiaan kuitenkin, lokakuun teemana salainen neuleystävä kierroksella oli magic yarnball, eli kiedotaan lankakerän sisään kaikkia pieniä yllätyksiä.

Postista kun hain paketin, niin ei ollut tainnut kuljetus tehdä sille hyvää, paketti raukka oli vähän kärsineen oloinen:

No eipä itse paketti ratkaise, vaan sen sisältö :)


Paketista paljastui ihanat yllätykset, taikapallo, kirja ja roosa nauha sukkaohjekuvasto! Olen katsellut netissä että tuollainen kuvasto olisi ihana saada ja kuin ajatukseni lukien oli SNY laittanut tuon pakettiin :)

Taikapallo itsessään on pinkkiä roosa nauha sukkalankaa ja tämä pääsee kyllä heti seuraavaksi puikoille!

Ja tietenkin pakko oli heti ruveta tuota ihanuutta purkamaan:


Prymin bambupuikot paljastuivat kerästä ensiksi ja tässä kuvassa jo jotain ihanaa pilkottaa kerän sisältä


Ja tässä on jo melkein kerä purettu loppuun


Lopuksi taikapallosta paljastui siis roosa nauha sukkakuvasto, nenäliinoja, purukumia, mustikkahuulirasvaa, 2 tuikkua, 2 tikkaria, 2 lakritsipatukkaa, 2 tee pussia, bambupuikot ja roosanauha sukkalankaa. Kehoituksena oli vielä kirjeessä että kaikkea on siksi kaksi että T:lle on toiset kappaleet herkkuja, joten voimme nauttia herkut kynttilänvalossa sohvalla jonain pimeänä iltana :) T kiittää myös SNY:täni lahjasta :)

Ihana piristyspaketti oli kyllä ja sormet syyhyävät jo sukkien tekoon..:)


8 kommenttia:

 1. Minulla on myös tuo roosanauha sukkaohje -vihkonen. Ihastuin noihin apilasukkiin, mutta harmi, kun en osaa kirjoneuleita tehdä eikä ole kyllä lankaakaan.. Ehkä joskus sitten.

  Todella kivan paketin olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä ihanat noi apilasukat, mutta en varmaan jaksa tehdä näiden epäonnisten sukkien perään heti toisia kirjoneuleella.. mutta yhdet kivat lyhyt vartiset tuosta vihosta olisi kiva tehdä itselle seuraavaksi..:)

  VastaaPoista
 3. Kiva taikapallo sullekin saapui :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti saapui sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että paketti löysi tiensä perille. Hyvä, että sisältö oli kunnossa, vaikka laatikko oli kärsinyt. Tosin laatikko on taas kierrätyslaatikko, joten se ei ollut ihan tuliterä alunperinkään. Mutta asiansa ajoi, kun kuljetti sisällön sinulle. Mukava kuulla, että paketti oli mieluinen. Joko on lyhytvartiset sukat ohjelehtisestä puikoilla? Tuliko viimeviikonlopun toivotukseni perille?
  Toivoisin, että tekisit postauksen magic loopista. Olen yrittänyt perehtyä tekniikkaan huonolla menestyksellä.
  Ihanaista viikoloppua sinulle ja T: lle!
  - Salainen neuleystäväsi, 8 -

  VastaaPoista
 6. Kyllä e-kortti tuli perille, hurjan söpö oli..:) voisinkin yrittää jos tekisinkin nuo varrettomat sukat loopilla niin saisi tänne samalla vähön lisä infoa kyseisestä tekniikasta..;)

  VastaaPoista
 7. Minä taas täällä toivomuksineni. Jos jaksat/ ehdit, toivoisin jatkoa inventaarioihin. Mitä käsityölehtiä sulla on? Mulla on yksi lehti, jonka haluaisin lähettää sinulle, jos sulla ei sitä jo ole.
  - Salainen neuleystäväsi, 8 -

  VastaaPoista
 8. Sä luet mun ajatuksia, meinasin just että seuraavassa päivityksessä esittelen kirjallisuuden..:)

  VastaaPoista