maanantai 23. syyskuuta 2013

Lanka inventaario

Tänään ei todellakaan ollut mikään maailman paras päivä töissä, piti jopa yhden asiakkaan jälkeen lähteä takahuoneeseen tirauttamaan kyyneliä, mutta nyt on mieli parantunut ja naurattaakin jo vähän tuo yhden asiakkaan idioottimaisuus.. Ainoana vaan inhoan sitä kun näiden aasiakkaiden pitää sitten yleensä vielä laittaa palautetta, jossa on suurreneltu asioita ym. Innolla siis odottaen että mitä huomenna töissä odottaa..

No lupasin jokatapauksessa että seuraavassa postauksessa esittelen lankavarastoni!

Aloitetaanpa vaikka Novitan langoista:


Keräsin suurimman osan Novitan sukkalangoista tähän kasaan. Kasasta löytyy nuo purot, jotka hamstrasin töistä keväällä, muutama kerä nalle lankaa, tietenkin perus 7 veikkaa, woolia ja isoveljeä. Tuo pinkki tuolla alavasemmalla on neon väristä isoveljeä, vaikka en kovin paksuista langoista tykkääkään, niin tuo oli vaan pakko saada! Samaan sarjaan isoveljen kanssa kuuluu myös valoanni Novitalta, jota löysin sattumalta kirpparilta pari kerää. Neonvärit on mun juttu!


Tässä onkin sitten lemppari lankojani, Austermann Steppiä, varsinkin tuo oranssi raidallinen on syötävän suoloinen, sattumalta kirpparilta löydettyä Regian amppariraidoitus lankaa, Hot Socks Neonia pinkkinä, sinisenä ja vihreänä sekä Hot sock diamonttia!

Tässä sekalainen seurakunta puuvillalankoja, jotain Novitan luxus cottonia kirpparilta, King Cottonia ruskeana (löytyy myös pinkkinä, mutta unohui kuvasta), sekä Novitan miamia pari kerää.


Kaikki "bambu" langat ovat tässä, kirpparilta tuli haalittua noita Novitan vanhoja bambu lankoja, uutta erää ovat nuo mustat, siniset ja pinkit ja valko-kirjavat ovat Novitan pirtelöä. Tuota pirtelöä oli vaan pakko ostaa kun huomasin sellaista olevan, oli niin ihana värimaailma niissä ja se jokin juju.


Novitan Tenneseetäkin on vielä varastossa, osa on hankittu vuonna käpy ja porkkana ja osa tänä vuonna kirpparilta, osa on vielä kiinni osittain aloitetussa peitteessä, jonka olen aloittanut joskun ennen ajanlaskua.. Tuo Tennesee on kyllä ihanaa lankaa ja siinä oli ihania värejä, harmi että Novita jostain kumman syystä poisti sen tuotannosta :(


Trikookudettakin on tullut ostettua, tarkoituksena on virkata näistä jossain vaiheessa matto.



Tälle Kotikullan villaiselle langalle ei ole tällä hetkellä mitään inspiraatiota, ostin nämä joskus päiväpeite projektia varten, mutta olivatkin liian ohutta lankaa kun muut neliöt oli tehty 7-veljes langasta.


Tässä pussissa on T:n äidiltä saatuja sekalaisia puuvilla lankoja, suurin osa ollut joskus T:n isoäidin, joka on ilmeisesti myöskin paininut joskun hamstraus ongelman kanssa.


Tämän pussin sisällön ostin työkaverilta, taikka pikemminkin tehtiin vaihtarit, minä sain nämä puuvilla langat ja työkaveri crystal lankaa, jolle minulla ei ollut käyttöä. 


Muutama kerä pompulalankaa myöskin löytyy, näistä aijon tehdä ehkäpä tyynynpäällisen.

Virkkauslankoja ei kovin merkillistä kokoelmaa oli vielä ehtinyt kertymään, pari kerää jotain ihan perus ohutta ja sitten tuota kalalankaa.


Tässä komeilee 2 vyyhtiä kipuapusilkkivillaa, josta aijon tehdä äiskälle säärystimet jossain vaiheessa. Tästä langasta lisää tietoa täältä: http://www.kipuapusilkkivilla.com/


Tässä on TeeTeen merinovilla keriä, ostin nämä joskus viime syksynä, mutta olivat ehkä jotenkin pliisun värisiä sittenkin, joten työn alla on keksiä näille jokin niin ihana ohje ettei värikään haittaa..:)


Pari kerää pampula lankaa Novitalta, itseasiassa minulla on yksi tekniikka mitä en ole koskaan ymmärtänyt, miten noista saa tehtyä huiveja? Joo ohje on vyötteessä, mutta kun en ymmärrä että miten noista kuuluisi poimia jotain silmukoita ja sitten vielä kutoa sitä? No ei sen puoleen, en tykkää yhtään niistä röyhelöhuiveista mitkä olivat viime talvena muotia, vaan edellisetkin kerät menivät kori aineksiksi.


Ja tässä vielä somassa rivissä SNYn lähettämät langat :)


Tässä Novitan Tivolia, ihanan väristä, pitäisi vaan keksiä tällekkin jokin projekti..


Tässä kuvassa on Novitan Kastetta ja Puro Batikia, tuo Puro Batik on miellyttävän tuntuista vaikka onkin täyttä akryyliä, ihanan puuvillamainen pinta.



Ja lopuksi vielä aarteista kallein, 2 vyyhtiä Dropsin Lacea, ei voi pehmeämmän tuntuista lankaa ollakkaan, tämä odottaa pääsyä huiviksi kunhan saan taas vähän muita töitä pois alta :)

Tässä kaikki tältä kertaa, lisäillään jos jotain unohtui..;)




1 kommentti:

  1. Kiitos lankainviksestä! Tää auttoi mua tosi paljon. Paljon sulla on kaikenlaisia lankoja, mutta heti tuli mieleeni ihania lankoja, joilla voin sua ilahduttaa. YouTubessa on monta videota, missä näytetään röyhelöhuivin tekoa. Mäkin oon tehnyt yhden röyhelöhuivin, vaikka ne ei oo yhtään mun juttu. Annoin huivin lahjaksi. Kyllä sunkin pitää kokeilla tekniikkaa, kun sulla on Pampula- lankaakin valmiina. YouTubessa on muitakin videoita röyhelölangalle, mitä muuta voi tehdä, kun huivin.
    - Salainen neuleystäväsi, 8 -

    VastaaPoista